top of page
cre827.jpg

CRE8-konferansen 2023

CRE8-konferansen 2023 ble en ordentlig suksess! Med 150 deltakere ble det en inspirerende kveld fylt med foredrag, mat, mingling og konkurranser. Med slagordet «Når det umulige blir mulig» handlet fjorårets konferanse om å inspirere og motivere unge til å tørre, satse og tro på nyskapning og idéutvikling. Med foredragsholderne Vilde Regine Tellnes, Geir Atle Bore, Ida Elise Sandtorp og Knut Kjær fikk vi et eksklusivt innblikk i deres reise som gründere, næringsdrivende og i anerkjente lederstillinger. 

 

Skjermbilde 2024-03-11 kl. 12.54.02.png
Skjermbilde 2024-03-11 kl. 12.54.12.png
Skjermbilde 2024-03-11 kl. 12.54.07.png

Vilde Regine Tellnes

CEO OG GRÛNDER, HEALTHY EATS

Healthy EATS har som mål å forenkle inntaket og tilgjengeligheten av sunn og bærekraftig mat i en ellers hektisk hverdag. Selskapet har på rekordtid åpnet over flere titalls lokasjoner rundt omkring i landet og anses i dag som en nasjonal merkevare. 

Geir Atle Bore

GRÛNDER OG DAGLIG LEDER, FUNDINGPARTNER

Ida Elise Sandtorp

GRÛNDER OG DAGLIG LEDER, TENDRO

Geir Atle Bore leder i dag FundingPartner som har gått fra 3 ansatte i Norge til snart 30 ansatte på tvers av Skandinavia. Hver dag tar han i bruk ulike strategier, metoder og verktøy for å motivere og drive endring, innovasjon og nyskaping i en finansbransje som sårt behøver det.
 

Ida Elise er tidligere student ved NMBU og er i dag daglig leder i en bedrift som møter fremtidens utfordringer knyttet til innovasjon, nytenkning og effektivisering av byggebransjen. Tendro leverer en fremtidsrettet programvare som reduserer den totale tiden knyttet til anskaffelsesprosesser betydelig. 

 

Knut-Kjaer.jpeg

Knut Kjær

OLJEFONDSSJEF, STYRELEDER I THELPER

Fra 1997 til 2008 var Knut Kjær administrerende direktør for Oljefondet. Under hans ledelse ble Oljefondet en global kapitalformue. I dag er Knut Kjær styreleder i Thelper AS. Thelper er et norsk bioteknologiselskap som har som mål å utvikle innovative behandlinger mot uhelbredelige kreftformer.

CRE8-konferansen 2023

bottom of page