top of page

" DARE TO FAIL TODAY,

 TO SUCEED TOMOROW "

PROGRAM

17:45

DØRENE ÅPNER

Velkommen til mingle session

Før konferansen starter vil det være mulighet for mingling med de andre deltagerne, samt besøke stands

18:10

SESSION ONE

Tor Erik Aag - Kolonial.no

I 2015 startet han i Kolonial.no, og har vært med på en fantastisk vekst de siste to årene. Fra 2015 til 2016 økte omsetningen over fem-gangeren, og Kolonial prises til 1,5 milliarder norske kroner. 

18:55

SESSION TWO

Andreas Bentzen - Otovo

I Otovo er han medgründer og Chief Technology Officer. Otovo har opplevd en eventyrlig vekst siden starten i januar 2016. Få med deg historien om en spennende norsk teknologibedrift!

19:40

MATPAUSE

Gratis servering

Marinert og langtidsstekt pork belly i brød med smaksrik råkost salat og dressing

20:10

SESSION THREE

Entreprenørskap på NMBU & konkurranse

Lurer du på hvordan du skal få utløp for ditt engasjement? CRE8 gir deg mulighet til å bli kjent med alle mulighetene på Campus Ås

21:10

SESSION FOUR

Ingvild Karine Sandmo - Proxloop

Rett etter hun fullførte bachelorgraden sin, startet et oppstartseventyr. Proxloop forsøkte å personliggjøre handleopplevelsen i butikk ved hjelp av teknologi. Etter oppturer og nedturer i både San Francisco og Oslo, måtte Ingvild og Proxloop innse at de var en del av den store statistikken og ikke blant de 5% av oppstartsselskap som lykkes. 

 

21:55

SURPRISE & AFTERPARTY

Avslutning på konferansen

Ingen ting er bedre etter en kveld fylt med inspirasjon enn å mingle med andre engasjerte mennesker. Nyt musikk og ta en drink og utvid ditt nettverk. 

bottom of page